A 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a Hófehérnemű.hu webáruházban vásárolsz, 14 napos pénzvisszafizetési garancia illet meg a legtöbb termék esetében. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a megrendelt kismama- vagy szoptatós melltartó, hálóruha nem felel meg az elképzeléseidnek, színben-vagy méretben nem megfelelő, indoklás nélkül visszaküldheted nekünk. Kérhetsz csere-terméket vagy visszakérheted a termék vételárát is, melyet visszautalunk neked, amint az megérkezett hozzánk. Mindössze arra van szükség, hogy mindezt jelezd nekünk a megrendelés átvételétől számított 14 napon belül e-mailben vagy telefonon az elérhetőségeinken.

Vannak azonban egyes termékek, melyeket higiéniai okokból nem áll módunkban cserélni. Így alsóneműt, fürdőruhát, pizsamát nem tudunk visszavenni, cserélni még akkor sem, ha a méret nem megfelelő.

Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a megrendelés leadása előtt tájékozódj a termékről, annak jellemzőiről, anyagáról, formájáról és kiemelten a te saját fehérnemű-méretedről. Mindezekhez tájékoztatást nyújtunk a termékoldali leírásokban, a lehető legtöbb termékkép megjelenítésével és a méret meghatározásáról szóló külön oldalunkkal. Ám, ha egy pillanatra is elbizonytalanodnál, hezitálsz két méret között, vagy bárminemű kérdésed felmerül, munkatársaink örömmel segítenek neked az elérhetőségeinken.

Célunk az, hogy az igényes kismamák megtalálják a magas minőségű Anita Maternity termékei közül a számukra legmegfelelőbb fehérneműket, melyek a mindennapok közt is luxusérzést biztosítanak viselőiknek.

Gólyás