Alakformálás szülés után

Alakformálás szülés után

Egy nő életében az anyává válás óriási, örömteli változás. Míg a csecsemőt szoptatja az édesanya, addig semmi képpen nem ajánlott a drasztikus diéta vagy a kemény edzés azért, hogy az újdonsült anyuka gyorsan visszanyerje szülés elötti alakját. Szülés után időt kell adni a kismama testének, hogy újra formába kerüljön. Szerencsére az Anita alakformáló fehérneműivel segíteni lehet a test regenerálódását.

Szinte minden cikkünkben megragadjuk az alkalmat, hogy az anyatejes szoptatás mellett kampányoljunk. Most például arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a szoptatás ideje alatt észrevétlenül jó pár kilótól szabadulhat meg az édesanya.  A szoptatás és egy alakformáló fehérnemű együtt pedig tényleg hatásos páros lehet, hogy a kismama újra kényelmesen érezze magát a bőrében.

Az alakformáló fehérneműktől naívság lenne azt várni, hogy viseléskor hirtelen 5-10 kilóval könnyebbnek fogunk látszani. Az alakformáló fehérneműknek nem ez a funkciójuk. Az Anita alakformálók elegánsan segítenek abban, hogy a mellet, hasat, csípőt és a feneket ügyesen újra formába hozzák, továbbá a megereszkedet has szövetének visszahúzódását segítik. Azaz az igazán problémás területeknek tartást adnak.

Megkülönböztetünk enyhén, közepesen és intenzíven alakformáló modelleket. Az egyik nagy kedvenc az Anita 1885 ReBelt Panty szülés utáni fűző, amely intenzíven alakformál. Ez a fűző kifejezetten a szülés utáni időszakra lett kifejlesztve, fehér és fekete színben is kapható. Még császármetszésen átesett kismamák számára is ajánlott, mivel megtartja, megtámasztja a hasfalat. Rendkívül jól szellőző, légzésaktív mikroszálas stretch az anyaga, oldalt állítható bősséggel, 360o alakformálással. Másik két kedvenc, a közepes színten alakformáló Anita 1714 360° body control fűzőnadrág és az Anita 1718 360° body control hosszúszárú fűzőnadrág. Teljes mértékben varrás nélkül készültek, finom szövésűek, jól szellőző mikroszálból. Csípő-, has- és fenéktájékon gyengéden, de hatékonyan alakformálnak. Derékpántjuk magasan szabott a tökéletes derékformáláshoz, aminek lecsúszását, lepöndörödését szilikoncsík akadályozza meg. Meg kell még említeni a Twin Shaper fűzőnadrágokat, amik testszínű és fekete színben is kaphatók. Enyhén alakformál az Anita 1783 Twin shaper fűzőnadrág és a Anita 1784 Twin shaper hosszúszárú fűzőnadrág és végül, de nem utolsó sorban közepes intenzitással formál az Anita 1782 Twin Shaper fűzőnadrág.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír kisokos
Gólyás