FLEUR - csipke álom luxus kivitelben

FLEUR - csipke álom luxus kivitelben

Az Anita Rosa Faia FLEUR kollekció egyik különlegessége, hogy azokra az igényes anyukákra is gondoltak, akik a csodálatos szoptatási idő alatt nem csak praktikus, hanem szexi, romantikus, csipkés melltartót is szeretnének viselni. Számukra tökéletes választás a merevítős vagy merevítő nélküli FLEUR szoptatós melltartó.

Az FLEUR család egy finom, romantikus virágos fazonnal csábít, minden darabja különösen puha, lapos csipkével készült. Majd minden modell jellemzője a kosár elejét befedő virágos csipke, egy szín-kontrasztos bélésen. A FLEUR merevítővel ellátott modelljének kosara 3 részből varrott - így még tökéletesebben követi a mell formáját, az extra kényelem érdekében pedig puha mikroszálas, légáteresztő anyagból készült. A FLEUR merevítő nélküli modelljének rendkívül kényelmes, puha kosarát egy finom mikroszálas anyag fedi, az oldalát pedig csipke díszíti.  A merevítős és a merevítő nélküli melltartónak is a hátrésze erős tüll anyagból készült, a nagyobb méreteknél két rétegben. A pántok íve befelé kapcsolódik a hát irányában, középpontba helyezve a megbízható tartást.

A FLEUR család tagjai a klasszikus fekete mellett az egyszerre bájos és szexi natúr mályva színben kaphatók. Ezen kívül természetesen minden melltartó modellhez található színben és mintában illő alsónemű is. A FLEUR kollekcióban három különböző szabást találhatunk: bikinit, magas derekút és tanga alsót. A bikini szabású alsónemű különösen szemrevaló, hiszen a hátsó része teljesen átlátszó, virágos csipkéből készült.

A Fleur kollekció modelljei:

Anita 5053 FLEUR merevítős, szoptatós melltartó


Íme egy szoptatós melltartó nagy érdemekkel! A Fleur szoptatós, merevítős melltartó nem csak kiváló tartást biztosít, hanem a  kialakítása is maximálisan szoptatást segítő. A vállpántok a kosár lenyitásakor sem csúsznak hátra, a vállpántig húzódó, körkörös tartó-támasztó funkciónak köszönhetően. A tartás mellett nem kell lemondani a kényelemről sem: mindez  egy puha, virágos csipkemelltartó köntösbe lett “csomagolva”, amihez hasonlót nem minden nap lát az ember! A virágos csipke dizájnt a tervezők egy nem átlátszó, lágy esésű, kellemes tapintású, elegáns charmeuse anyaggal kombinálták. Remek választás azoknak, akik divatos, elegáns, merevítővel ellátott szoptatós melltartóra vágynak. Nagy mellmérethez is ideális, hiszen akár J kosárral is kapható!

Anita 5054 FLEUR merevítő nélküli, szoptatós melltartó

A különleges, virágos csipke design teszi a FLEUR merevítő nélküli,szoptatós melltartót igazán szembetűnőnek. Az exkluzív Anita designnak - amit clean-cut szabásának neveznek és az extra puha szegélyeknek köszönhetően a kismama különösen gyengédnek érezheti a viselését. A gyönyörű virágos csipke alatt egy nem átlátszó, lágy esésű, kellemes tapintású, ám színben elütő bélés található, amely biztosítja a teljes takarást elölről. A divatos háromszög alakú kosár két részből varrott, így még jobban követi a mell formáját. A szoptatáshoz a mell kiszabadítása a fehérnemű levétele nélkül, egyszerűen, akár egy kézzel könnyen megoldható, hála a praktikus, könnyen kezelhető csatnak. A szoptató kapcsok segítségével a szoptatás könnyűvé és örömtelivé válik. A vállpántok a kosár lenyításakor sem csúsznak hátra, a vállpántig húzódó körkörös, tartó-támasztó funkciónak köszönhetően. Az Anita 5054 merevítő nélküli, szoptatós melltartó klasszikus fekete és a divatos natúr mályva színben kapható.

Anita Rosa Faia 5653 FLEUR merevítős melltartó

A Rosa Faia FLEUR merevítős melltartó gyönyörűen csábító, virágos csipkés dizájnnal csábít, és nagy, akár J kosárméretben is kapható. Az elegáns charmeuse, lágy esésű, kellemes tapintású, színben eltérő bélés gondoskodik arról, hogy a csipkés melltartókosár ne legyen átlátszó. A varrás nélküli belső bélésnek köszönhetően semmi sem irritálja a mellbimbókat, így kifejezetten ajánlott az erre érzékeny hölgyeknek. Az ergonomikusan kialakított, azaz a bordák vonalát követő, a test oldalán lekerekített, kívül lapos merevítők a lehető legjobb illeszkedést, kényelmet biztosítják. A fehérnemű különösen puha szélei sehol sem vágnak be a bőrbe.

Anita Rosa Faia 5654 FLEUR merevítő nélküli, contour melltartó


Csillogó bűbáj jellemzi a Rosa Faia FLEUR merevítő nélküli, vékony szivacsos kosarú, oldalán romantikus virágos csipkével díszített modelljét, amelyet a csipke alatt lágy esésű, kellemes tapintású, színben elütő béléssel láttak el. A rendkívül kényelmes, puha kosarak lapos, finom, virágos csipke csíkkal díszítettek. Kosarai előformázottak, és selymes, mikroszálas anyagból készültek, merevítő nélkül. Nagyobb kosárméretnél a pántok vastagodnak, szélesednek, hogy a magabiztos, kényelmes tartást biztosítani tudják. Az ilyen contour, azaz vékony szivacsos (véletlenül se keverjük össze a push-up-os modellekel) melltartók viselése nagyon kényelmes például vékony pólók, blúzok alatt, mivel egységes, sima, lekerekített formát ad a mellnek. A Rosa Faia Fleur merevítő nélküli, contour melltartó varrás nélküli, tiszta megjelenést nyújtó melltartó, ami tökéletes minden napra. A klasszikus fekete és a divatos natúr mályva színben kapható.

Anita Rosa Faia 1353 FLEUR bikini alsónemű


A Rosa Faia FLEUR sorozat melltartóihoz illő, hagyományos alsónemű, úgynevezett bikini szabással, amely fekete és natúr mályva színben érhető el. A bikini fazonú alsónemű alacsony derekú, csípőig érő, feneket teljesen elfedő fazon. A Rosa Faia 1353 Igényes alsónemű, amely csábító virágos csipkéből készült.  A virágos csipke alatt egy nem átlátszó, lágy esésű, kellemes tapintású, ám színben elütő bélés van, ami biztosítja a teljes takarást elölről. A FLEUR bikini hátsó része feneket elfedő, de teljesen átlátszó, virágos csipke anyagból készült. A speciálisan kialakított, virágos csipke szalag teszi a lábrészt feltűnően csábítóvá. A szegélyek kialakítása a derék- és a lábvonal körül különösen hajlékony, rugalmas. A rendkívül puha szegélyek garantáltan nem vágnak be a deréknál és a comb részeknél.

Anita Rosa Faia 1354 FLEUR tanga alsónemű


A Rosa Faia FLEUR sorozat melltartóihoz illő, tanga szabású alsóneműje fekete és natúr mályva színben kapható. A FLEUR tangák legcsábítóbb jellemzője mindenek felett a csipkés virágminta. A virágos csipke alatt egy nem átlátszó, lágy esésű, kellemes tapintású, de színben elütő bélés van. A derék- és a lábvonal körül különösen hajlékony, rugalmas a szegélyek kialakítása. A kényelmes, egész napos viselet érdekében a rendkívül puha szegélyek nem vágnak be a deréknál és a combrészeknél. A csábító, mindenütt csipke kialakításnak köszönhetően  a Rosa Faia FLEUR tanga igazi öröm a szemnek is.

Anita Rosa Faia 1355 FLEUR magas derekú alsónemű


A Rosa Faia FLEUR sorozat melltartóihoz illő, magas derékszabású alsónemű, a többi alsónemű modellhez hasonlóan, fekete és natúr mályva színben kapható. Az izgalmas fehérnemű derékrésze felfelé kúszik, a hangsúlyt a viselője derekára terelve. Éppen ezért ez a típusú alsó inkább a szélesebb csípőn érvényesül, de természetesen bátran hordhatják keskenyebb csípőjű hölgyek is. Míg elől az alsónemű a mindenütt csipke kialakításával varázsolja el a tekintetet, a hátsó részén középen egy kacér csipke háromszög csábít. Elől az átlátszó virágos csipke alatt egy nem átlátszó, lágy esésű, kellemes tapintású, színben elütő bélés van. A hátsó része finom, lágy mikroszálas szövetből készült. A derék- és a lábvonal körül különösen hajlékony, rugalmas a szegélyek kialakítása. A rendkívül puha szegélyek nem vágnak be a deréknál és a comb részeknél sem, kényelmes egész napos viselet.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír kisokos
Gólyás