Anita Maternity a Hófehérnemű.hu-n

A Hófehérnemű.hu kismama fehérnemű webshop az igényes kismamák számára kínál a terhesség időszakára minőségi, Anita Maternity kismama melltartókat, terhességi tartópántokat, terhességi alsóneműket, kismama hálóruhákat és kismama fürdőruhákat. A szülés utáni időszakra Anita Maternity szoptatós melltartókat, alakformáló fehérneműket, szoptatós hálóruhákat és szoptatós párnát ajánlunk.

Az Anita 1886 óta a minősséget, a funkcionalitást és a kényelmet tartja szem előtt, a legmodernebb fejlesztések alkalmazásával a női fehérneműk és fürdőruhák egyik legkiválóbb képviselőjévé nőtte ki magát. Az Anita Maternity termékvonal a tervezés és a gyártás területén szerzett 50 év tapasztalatával a háta mögött a kismamák, szoptató anyukák igényeinek magas szintű, minőségi kielégítését tartja legfontosabb küldetésének. A család minden fehérnemű modellje jó közérzetet, tökéletes kényelmet, kényeztető gondoskodás nyújt. A cég termelési központjai Németországban, Ausztriában, Portugáliában, Csehországban és a Távol-Keleten vannak. A globális piacon kitűnő hírnévvel rendelkezik mint magas minőségű speciális fehérneműket gyártó vállalatcsoport és a textilipar területén a legsikeresebb vállalatok közé sorolhatja magát.

Az Anita Maternity termékcsaládban megtalálhatók a várandósság időszakára, a mell és has méretnövekedését rugalmasan követő kismama melltartók, tehermenetsítő tartópántok, valamint csinos és kényelmes kismama fürdőruhák, tankinik. A szoptatás időszakára nélkülözhetetlen, tökéletesen illeszkedő, a szoptató anyukák igényeihez maximálisan igazodó kényelmes szoptatós melltartók és szoptató funkcióval ellátott csinos és divatos szoptatós hálóruhák. Végül nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a szülés utáni időszakra elengedhetetlen, a has visszahúzódását gyengéden segítő alakformáló nadrágokat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír kisokos
Gólyás