Fiatalos, szoptatós kismama pizsamák

Hűvösebb éjszakákra érdemes lecserélni a hálóinget pizsamára. Az Anita Maternity pizsamái a várandóság idejére és a szülés után is tökéletes kényelmet tudnak nyújtani mind az alváshoz (amiben persze szülés után számottevően kevesebbe lesz része az újdonsült anyukának) mind a szoptatáshoz. Vajon mikor legyen egy várandós kismama, vagy egy újdonsült anyuka kényeztetve, ha nem a várandósság ideje alatt, majd a szülés után? Márpedig egy csinos, fiatalos, divatos hálóruha felér egy igazán nagy kényeztetéssel.

Nagyon fontos, hogy a várandóság és a szoptatás alatt is fiatalosnak, energikusnak, kiegyensúlyozottnak érezze magát a kismama, az újdonsült anyuka még akkor is, ha éppen pizsamában van. Az Anita Maternity pizsamái annyira puhák, hogy még a legérzékenyebb bőrű kismamák is nyugodtan viselhetik a terhesség ideje alatt, mert az anyaga nem iritálja bőrüket. Második, majd a harmadik trimeszterben a kismama pocakja látványosan megnő, ám ezek a pizsamák szépen követik a pocak vonalát, kényelmesen fel lehet húzni a pizsama derék részét a gömbölyödő pocakra. Az Anita Filippa kismama pizsama hosszú ujjú felsőrésze például nyaknál húzott, nadrág része vidám gyermekláncfű mintás. Különösen fiatalos az Anita Fleur kismama pizsama a rövid ujjú felsőrészével és a rövidnadrágjával. A álomkék fanázia nevet viselő Anita Frieda kismama pizsama 3/4-es ujjú felsőrésszel, ugyancsak kényelmes pihenést biztosít kismama viselőjének. 100%-os pamut felsőből, divatos, kasmír rózsaszínű leggings alsóból áll az Anita Faustine kismama pizsama szett.

 A puha pamut anyagból készült Anita pizsamákból nem kell kibújnia az anyukának a szoptatás idején sem, ami csak még szebbé, felejthetetlenebbé teszi a szoptatás minden pillanatát. Felemelő érzés tudni, hogy egy stresszmentes szoptatásnál nincs megnyugtatóbb a babának. Minél nyugodtabb a baba, annál boldogabb, sugárzóbb az édesanya. A pizsamák szoptató funkciói a lehető legdiszkrétebben vannak kialakítva, első ránézésre egy csinos, divatos pizsamát lát az ember, csak a szakavatott szemek fedezik fel a profi szoptatást megkönnyítő kialakításokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír kisokos
Gólyás