Ön itt jár: > >

Hírek

FLEUR - csipke álom luxus kivitelben

Az Anita Rosa Faia FLEUR kollekció egyik különlegessége, hogy azokra az igényes anyukákra is gondoltak, akik a csodálatos szoptatási idő alatt nem csak praktikus, hanem szexi, romantikus, csipkés melltartót is szeretnének viselni. Számukra tökéletes választás a merevítős vagy merevítő nélküli FLEUR szoptatós melltartó.

Sportosan divatos - az athleisure trend Miért is szeretjük a sportmelltartókat? Azért, mert elképesztően kényelmesek: sportoláskor, amikor elég koncentrálni a testi igénybevételre, határozottan pozitív, ha szinte fel sem tűnik, hogy fehérnemű is van rajtunk. Amennyiben az ember hajlandó a magas minőségre áldozni, és egy sportmelltartóval hosszú távon is befektetni testébe, mellei komoly mozgás közben sem fognak kellemetlenül ugrálni és fájdalmasan kidörzsölődni. Sokan szívesen hordanák ezeket a darabokat a hétköznapokban is, ám egy hagyományos, funkcionális sportmelltartó nem arra lett tervezve, hogy utcai ruházat alatt viseljék. Szerencsére az idők változnak, s az athleisure trend, azaz a sportosan divatos irányzat már a fehérneműk között is hódit! Lássuk, miért is imádnivalóak ezek a sportos fehérneműk!
Csupán 51 gramm - pihekönnyű Anita sportmelltartó Az Anita 5533 AIR CONTROL sportmelltartó valószínüleg a legkönnyebb sportmelltartó a világon.
Karácsonyi ajándék-ötletek kismamának

Csodás és édesen meghitt, ha egy várandós kismama is van velünk Szent Este a karácsonyfa körül.

Mi, a Hofehernemu.hu-n szeretnénk megkönnyíteni azoknak a leendő apukáknak, nagyszülőknek, nagynéniknek vagy nagybácsiknak a dolgát, akik igényes-, minőségi ajándékkal szeretnék meglepni éppen kismama ismerősüket.

Kismama fürdőruhák: tankini

Arról már korábban olvashattál, hogy egy kismama milyen veszélyeknek lehet kitéve úszás közben. Most a nők számára vidámabb, biztonságosabb téma felé vesszük az irányt: a különböző kismama fürdőruha modelleket vesszük sorra. Igazából azért csodálatos és különleges a kismamák helyzete, mert ők a várandósság alatt mindig gyönyörűek, még ha ők ezt néha nem is érzik úgy. El is értünk a mi legfontosabb célunkhoz, hogy a kismamák is csinosnak, divatosnak érezzék magukat még nyáron is a fürdőruha szezonban, egy kellemes wellness-hétvégén vagy éppen sportolás közben (kismama úszás alatt, vízben végzett kismama gimnasztika alatt).

Ússzon-e a kismama? Veszélyek és jótékony hatások

Nem véletlen, hogy majd minden orvos és szakértő javasolja a terhesség alatti úszást, mint testmozgást. Kétségtelen, hogy az úszás számos olyan előnnyel bír a változó test számára, ami más sporttal nem érhető el. Egyik legfontosabb előnye, hogy jóval kevésbé lehet közben megsérülni, szemben például a futással, kocogással vagy tornával. A víz felhajtó ereje olyan kényelmes közeget biztosít az izmok és a keringési rendszer számára, ami kifejezetten előnyös. Számos kismama ezenkívül arról számolt be, hogy az úszás könnyebbé teszi a reggeli rosszullétek leküzdését, és a közérzetüket javította. Nem árt azonban tisztában lenni néhány dologgal, ha a terhesség alatt úszni szeretnénk.

Szoptatópárna szülés után

Korábban már írtunk arról, hogy az Anita Maternity szoptatós és fekvős párna segítségével a kismamák a terhesség ideje alatt hogyan tudják minél kényelmesebbé tenni a pihenést és az alvást. Most arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy szülés után is mennyi mindenre lehet ugyanazt a szoptatós, fekvős párnát használni.

Szoptatópárna, mint pihenőpárna szülés előtt

Egy csodálatos szakasz következik a nő életében, miután gyermeke megfogant. Az izgalmakkal teli, boldog kilenc hónap  minden kismama számára varázslatos időszak. A kismama szervezete fokozatosan felkészül a szülésre, szoptatásra. A várandósság alatt a pihentető alvás elengedhetetlen - ehhez hathatós segítség a pihenőpárna.

Málna szezon a Hófehérnemű.hu-n

A málna (Rubus idaeus) Magyarországon őshonos félcserje. Gyümölcse azon kívül, hogy nagyon finom, kifejezetten egészséges, vitaminokban gazdag. Májustól augusztusig virágzik - ám ami fontosabb: nálunk, a Hófehérnemű.hu-n is indul a málna szezon.

Fiatalos, szoptatós kismama hálóingek

Egy várandós kismamának legalább 2-3 szoptatós hálóruhára van szüksége, amiket már a kórházi csomagba is be kell pakolni. Az Anita Maternity hálóingei maximálisan a kismamák, később a szoptató anyukák igényei szerint lettek kialakítva. Várandósság alatt a növekvő pocak kényelmesen elfér a divatos hálóingekben, szülés után, szoptatáskor a rejtett szoptató funkció kényezteti az anyukákat. Ezekben a hálóingekben igazán fitatalosnak, csinosnak érezheti magát minden kismama, vagy szoptató anyuka. Trendi, utolsó divat szerinti szabásuk, színük, mintájuk mellett fontos kiemelni, hogy anyaga pihe-puha a magas pamut tartalma miatt.

Gólyás