Érdemes tudni

FLEUR - csipke álom luxus kivitelben

Az Anita Rosa Faia FLEUR kollekció egyik különlegessége, hogy azokra az igényes anyukákra is gondoltak, akik a csodálatos szoptatási idő alatt nem csak praktikus, hanem szexi, romantikus, csipkés melltartót is szeretnének viselni. Számukra tökéletes választás a merevítős vagy merevítő nélküli FLEUR szoptatós melltartó.

Összeérő combok? Egész nap shapewear!

Nyáron, szoknya viselése közben sajnos legtöbbünknek összeérnek a combjaink - és sajnos nem csak a vastagabb combok  érnek össze, hanem a keskeny csípővel rendelkező hölgyek lábaik is közel kerülnek egymáshoz karcsúbb méreteik ellenére. Ez a nagy melegben számos kellemetlen következménnyel jár - gyakran kipirosodik, kisebesedik a comb belső fele, nem kevés fájdalom kíséretében. Szinte mindenkinek  van valamilyen tuti módszere ellene: van aki púderrel küzd az izzadás ellen, van aki izzadásgátló dezodorral keni be, fújja be a bőrét.

Ússzon-e a kismama? Veszélyek és jótékony hatások

Nem véletlen, hogy majd minden orvos és szakértő javasolja a terhesség alatti úszást, mint testmozgást. Kétségtelen, hogy az úszás számos olyan előnnyel bír a változó test számára, ami más sporttal nem érhető el. Egyik legfontosabb előnye, hogy jóval kevésbé lehet közben megsérülni, szemben például a futással, kocogással vagy tornával. A víz felhajtó ereje olyan kényelmes közeget biztosít az izmok és a keringési rendszer számára, ami kifejezetten előnyös. Számos kismama ezenkívül arról számolt be, hogy az úszás könnyebbé teszi a reggeli rosszullétek leküzdését, és a közérzetüket javította. Nem árt azonban tisztában lenni néhány dologgal, ha a terhesség alatt úszni szeretnénk.

Sportosan divatos - az athleisure trend Miért is szeretjük a sportmelltartókat? Azért, mert elképesztően kényelmesek: sportoláskor, amikor elég koncentrálni a testi igénybevételre, határozottan pozitív, ha szinte fel sem tűnik, hogy fehérnemű is van rajtunk. Amennyiben az ember hajlandó a magas minőségre áldozni, és egy sportmelltartóval hosszú távon is befektetni testébe, mellei komoly mozgás közben sem fognak kellemetlenül ugrálni és fájdalmasan kidörzsölődni. Sokan szívesen hordanák ezeket a darabokat a hétköznapokban is, ám egy hagyományos, funkcionális sportmelltartó nem arra lett tervezve, hogy utcai ruházat alatt viseljék. Szerencsére az idők változnak, s az athleisure trend, azaz a sportosan divatos irányzat már a fehérneműk között is hódit! Lássuk, miért is imádnivalóak ezek a sportos fehérneműk!
Kismama melltartó kontra szoptatós melltartó

Korábbi cikkünkben röviden már írtunk a kismama- és szoptató melltartók lényeges különbségéről - most pedig tovább boncolgatjuk a témát.

Történetünk ott kezdődik, hogy a teherbe esés után nemcsak a kisbaba kezd el szépen fejlődni, változni, de vele együtt a kismama teste is. A mellek gyakorlatilag elkezdik saját életüket élni, megváltozik a méretük, a formájuk, a tartásuk és a struktúrájuk is.
Kismama fürdőruhák: tankini

Arról már korábban olvashattál, hogy egy kismama milyen veszélyeknek lehet kitéve úszás közben. Most a nők számára vidámabb, biztonságosabb téma felé vesszük az irányt: a különböző kismama fürdőruha modelleket vesszük sorra. Igazából azért csodálatos és különleges a kismamák helyzete, mert ők a várandósság alatt mindig gyönyörűek, még ha ők ezt néha nem is érzik úgy. El is értünk a mi legfontosabb célunkhoz, hogy a kismamák is csinosnak, divatosnak érezzék magukat még nyáron is a fürdőruha szezonban, egy kellemes wellness-hétvégén vagy éppen sportolás közben (kismama úszás alatt, vízben végzett kismama gimnasztika alatt).

Szoptatópárna szülés után

Korábban már írtunk arról, hogy az Anita Maternity szoptatós és fekvős párna segítségével a kismamák a terhesség ideje alatt hogyan tudják minél kényelmesebbé tenni a pihenést és az alvást. Most arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy szülés után is mennyi mindenre lehet ugyanazt a szoptatós, fekvős párnát használni.

Fiatalos, szoptatós kismama pizsamák

Hűvösebb éjszakákra érdemes lecserélni a hálóinget pizsamára. Az Anita Maternity pizsamái a várandóság idejére és a szülés után is tökéletes kényelmet tudnak nyújtani mind az alváshoz (amiben persze szülés után számottevően kevesebbe lesz része az újdonsült anyukának) mind a szoptatáshoz. Vajon mikor legyen egy várandós kismama, vagy egy újdonsült anyuka kényeztetve, ha nem a várandósság ideje alatt, majd a szülés után? Márpedig egy csinos, fiatalos, divatos hálóruha felér egy igazán nagy kényeztetéssel.

Csupán 51 gramm - pihekönnyű Anita sportmelltartó Az Anita 5533 AIR CONTROL sportmelltartó valószínüleg a legkönnyebb sportmelltartó a világon.
Szoptatópárna, mint pihenőpárna szülés előtt

Egy csodálatos szakasz következik a nő életében, miután gyermeke megfogant. Az izgalmakkal teli, boldog kilenc hónap  minden kismama számára varázslatos időszak. A kismama szervezete fokozatosan felkészül a szülésre, szoptatásra. A várandósság alatt a pihentető alvás elengedhetetlen - ehhez hathatós segítség a pihenőpárna.

Kismama melltartó, szoptatós melltartó - van különbség?

Senki ne érezze zavarban magát, ha eddig nem tudta, hogy a kismama-, terhes melltartó az nem ugyanaz, mint a szoptatós melltartó. Különösen az első kisbabájukat váró kismamák csodálkoznak erre rá, de a fehérnemű gyártó cégek, mint az Anita is, nem véletlenül fejlesztenek, készítenek kifejezetten a várandósság idejére ajánlott kismama-, terhességi melltartókat majd, szülés utánra szoptatós melltartókat.

Karácsonyi ajándék-ötletek kismamának

Csodás és édesen meghitt, ha egy várandós kismama is van velünk Szent Este a karácsonyfa körül.

Mi, a Hofehernemu.hu-n szeretnénk megkönnyíteni azoknak a leendő apukáknak, nagyszülőknek, nagynéniknek vagy nagybácsiknak a dolgát, akik igényes-, minőségi ajándékkal szeretnék meglepni éppen kismama ismerősüket.

Fiatalos, szoptatós kismama hálóingek

Egy várandós kismamának legalább 2-3 szoptatós hálóruhára van szüksége, amiket már a kórházi csomagba is be kell pakolni. Az Anita Maternity hálóingei maximálisan a kismamák, később a szoptató anyukák igényei szerint lettek kialakítva. Várandósság alatt a növekvő pocak kényelmesen elfér a divatos hálóingekben, szülés után, szoptatáskor a rejtett szoptató funkció kényezteti az anyukákat. Ezekben a hálóingekben igazán fitatalosnak, csinosnak érezheti magát minden kismama, vagy szoptató anyuka. Trendi, utolsó divat szerinti szabásuk, színük, mintájuk mellett fontos kiemelni, hogy anyaga pihe-puha a magas pamut tartalma miatt.

Alakformálás szülés után

Egy nő életében az anyává válás óriási, örömteli változás. Míg a csecsemőt szoptatja az édesanya, addig semmi képpen nem ajánlott a drasztikus diéta vagy a kemény edzés azért, hogy az újdonsült anyuka gyorsan visszanyerje szülés elötti alakját. Szülés után időt kell adni a kismama testének, hogy újra formába kerüljön. Szerencsére az Anita alakformáló fehérneműivel segíteni lehet a test regenerálódását.

Anita Maternity a Hófehérnemű.hu-n

A Hófehérnemű.hu kismama fehérnemű webshop az igényes kismamák számára kínál a terhesség időszakára minőségi, Anita Maternity kismama melltartókat, terhességi tartópántokat, terhességi alsóneműket, kismama hálóruhákat és kismama fürdőruhákat. A szülés utáni időszakra Anita Maternity szoptatós melltartókat, alakformáló fehérneműket, szoptatós hálóruhákat és szoptatós párnát ajánlunk.

Gólyás