Karácsonyi ajándék-ötletek kismamának

Karácsonyi ajándék-ötletek kismamának

Csodás és édesen meghitt, ha egy várandós kismama is van velünk Szent Este a karácsonyfa körül.

Mi, a Hofehernemu.hu-n szeretnénk megkönnyíteni azoknak a leendő apukáknak, nagyszülőknek, nagynéniknek vagy nagybácsiknak a dolgát, akik igényes-, minőségi ajándékkal szeretnék meglepni éppen kismama ismerősüket.

Az Anita márka 50 év tapasztalatával a háta mögött a kismamák, szoptató anyukák igényeinek magas szintű és magas minőségű kielégítését tartja legfontosabb küldetésének - így bátran ajánljuk termékeiket ajándékként is.

Az említett minőségi kialakítás és anyag ellenére webáruházunkban akár 10000 forint alatt is vásárolhatnak igényes kismamák számára tökéletes karácsonyi meglepetést. Egy kismamának sosem lehet túl sok hálóingje, ezért karácsonyi ajándéknak nem csak szuper, hanem praktikus ötlet is egyben egy Anita 1244 HANNA kismama hálóing, amit a várandósság alatt és szülés után szoptatáskor is viselhet.

15000 forint alatti ajándék ötletünk a szülés előtti 9 hónapra, majd a szülés utáni időszakra is tökéletes. Az Anita 0150 hot pink szoptatós és fekvő párna tökéletes karácsonyi ajándék egy kislányt váró kismama számára, az Anita 0150 púder kék szoptatós és fekvő párna pedig egy kisfiút váró családba lehet stílusos karácsonyi ajándék. A szoptatós párnák mellé illő, vagy csak önállóan is remek ötlet meglepni egy várandós kismamát, az Anita 1241 HAZEL kismama hálóinggel, amely egyaránt ideális éjszakai viselet a terhesség alatt és a szülés után is.

25000 forint alatt selyempapírral bélelt gyönyörű, hatalmas, dobozba csomagolt, kifejezetten ajándékozáshoz kialakított szettjeinket ajánljuk. Az Anita pizsamái és hálóingjei mind a gyermekvárás, mind a szoptatás idejére is ideálisak. Az Anita 1245 HILJA kismama pizsama szett tartalmaz egy igényes, fiatalos kismamák számára kialakított két részes kismama pizsamát, egy hozzá illő, hosszú ujjú fürdőköpenyt, egy pár papucsot, valamint az egész szett tárolására alkalmas kis zsákot.. Azoknak a kismamáknak, akik a hálóinget szeretik jobban (vagy az ajándékozó nem ismeri pontosan a méretet) azoknak karácsonyi ajándékként az Anita 1246 HEDA kismama hálóing szett-et ajánljuk, ami tartalmaz egy modern, fiatalos kismamák számára kialakított hálóinget, egy hozzá illő, hosszú ujjú fürdőköpenyt és egy pár papucsot és az egész szett tárolására alkalmas kis zsákot.

Kismama számára választott karácsonyi ajándék vásárlásakor is éljen egész évben érvényes akciónkkal, aminek keretén belül ingyenesen szállítjuk házhoz csomagjainkat már két termék vásárlása esetén!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír kisokos
Gólyás