Kismama fürdőruhák: tankini

Kismama fürdőruhák: tankini

Arról már korábban olvashattál, hogy egy kismama milyen veszélyeknek lehet kitéve úszás közben. Most a nők számára vidámabb, biztonságosabb téma felé vesszük az irányt: a különböző kismama fürdőruha modelleket vesszük sorra. Igazából azért csodálatos és különleges a kismamák helyzete, mert ők a várandósság alatt mindig gyönyörűek, még ha ők ezt néha nem is érzik úgy. El is értünk a mi legfontosabb célunkhoz, hogy a kismamák is csinosnak, divatosnak érezzék magukat még nyáron is a fürdőruha szezonban, egy kellemes wellness-hétvégén vagy éppen sportolás közben (kismama úszás alatt, vízben végzett kismama gimnasztika alatt).

A tankinit gyakorlatilag olyan, mintha a kismamáknak találták volna ki (pedig egyáltalán nem ez volt a cél az eredeti tervezéskor), hiszen a kismamák egyszerre érezhetik magukat egy tankiniben csinosnak, trendinek, fiatalosnak és mégis diszkrétnek, visszafogottnak. A tankini több, mint egy egyrészes fürdőruha, de kevesebbet mutat, mint egy bikini. A tankiniben az előnyös részekre terelődik a hangsúly, kiemeli a szép dekoltázst, és a kerekedő pocakot. E mellett természetesen a felső rész folyamatosan teret enged a növekvő pocaknak, nem szorít a terhesség utolsó heteiben sem. Az Anita tankinik alsó része hasonlóan kényelmes viselet, anyagának hála.

Ha pedig már szóba került az Anita kismama fürdőruhák anyaga, nem lehet szó nélkül elmenni a szabadalmaztatott Lycra Xtra Life szövet előnyei mellett. Az ilyen anyagból készült fürdőruha megnövelt UV-védelemmel rendelkezik, valamint e mellett ellenállóbb a víz klórtartalmával és a testápoló- és fényvédő krémek zsíros szennyeződései ellen. Az eredmény: jobb védelem a kismamának, a fürdőruhának tartósabbak lesznek a színei és nem utolsó sorban hosszú évek alatt sem lehet elnyűni őket.

Itt nem csak arra gondolunk, hogy valaki egy több gyermekvárás alatt is bátran kihasználhatja ezeket a fürdőruhákat, hanem arra is, hogy fiatalos, divatos viselet a tankini felső része egy nadrággal, farmerrel is melegebb napokon a strandon kívül. Illetve természetesen nem csak áldott állapotban kényelmes viselet: jótékony kialakítása szülés után is kellőképpen ápol és eltakar, azaz egy egyrészes fürdőruha funkcióját látja el egy kétrészes kényelme mellett.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír kisokos
Gólyás