Málna szezon a Hófehérnemű.hu-n

A málna (Rubus idaeus) Magyarországon őshonos félcserje. Gyümölcse azon kívül, hogy nagyon finom, kifejezetten egészséges, vitaminokban gazdag. Májustól augusztusig virágzik - ám ami fontosabb: nálunk, a Hófehérnemű.hu-n is indul a málna szezon.

A klasszikusnak számító fehér és fekete színű kismama-, szoptatós melltartók mellett kismamaként, majd szoptató anyukaként is van lehetőség színes, divatos melltartó választására. Júniustól mi a fiatalos, üde málna színt ajánljuk: a biztonságos, praktikus fehér, fekete színű fehérneműk mellé muszáj becsempézni néha egy kis játékosságot, színt is. A terhességi melltartók közül például a méltán kedvelt Anita 5168 kismama melltartóból lehet málna színt is választani. A terhességi melltartó legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy a terhesség egész ideje alatt követi a mell növekedésést, kiváló minősségű, puha mikroszálas anyaga érzékeny bőr esetén is tökéletes választás.

Az Anita Maternity szoptatós melltartói közül két másik modellnél is lehet málna színt is választani, az Anita 5068 szoptatós melltartónál és az Anita 5075 szoptatós melltartónál. Mind két modell, akár csak a korábban említett terhességi melltartó, a kismama vásárlóink kedvenc modelljei. Mind két modell "lélegző" légáteresztő, szellős, puha mikroszálból készült. A csecsemő szoptatásakor mind két fehérnemű nyitása és zárása egy kézzel megoldható, ráadásul a mellkosár kinyitása után sem mozdul el a melltartó a speciális kialakítása miatt. Aki pedig igazán stílusos szeretne lenni, az Anita 1569 málna színű alsóneműt választ hozzájuk, amely nemcsak terhesség alatt és szülés után kényelmes viselet, de színben tökéletesen passzol.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Gólyás