Összeérő combok? Egész nap shapewear!

Összeérő combok? Egész nap shapewear!

Nyáron, szoknya viselése közben sajnos legtöbbünknek összeérnek a combjaink - és sajnos nem csak a vastagabb combok  érnek össze, hanem a keskeny csípővel rendelkező hölgyek lábaik is közel kerülnek egymáshoz karcsúbb méreteik ellenére. Ez a nagy melegben számos kellemetlen következménnyel jár - gyakran kipirosodik, kisebesedik a comb belső fele, nem kevés fájdalom kíséretében. Szinte mindenkinek  van valamilyen tuti módszere ellene: van aki púderrel küzd az izzadás ellen, van aki izzadásgátló dezodorral keni be, fújja be a bőrét.

Szerencsére a hófehérnemű.hu-nak van egy sokkal jobb tippje erre: az Anita 1784 TWIN SHAPER alakformáló, hosszú szárú alsónemű. Ez két színváltozatban, feketében és testszínben is kapható.

Az Anita 1784 TWIN SHAPER alsónemű titka az elképesztően lapos, szinte láthatatlan, körkörös varrásban rejlik, ami ideális viseletté teszi szűk vagy vékony nyári ruhák alá is. A puha, finom mikroszál anyaga nem töltődik fel statikus elektromossággal összedörzsölés hatására, így nem okoz kellemetlenséget. A felülete oly sima, hogy szoknya, de akár a nadrág is tapadás nélkül felhúzható rá.

Az alsónemű anyaga a bőr ph-értékéhez (5,5) közelítő értékű, rendkívül puha és száraz érzést biztosít akár az egész napos, mozgással töltött viselés során is. Az Anita 1784 TWIN SHAPER annyira puha és rugalmas, hogy viselője meg is feledkezik róla nap közben, egyáltalán nem vág be a bőrbe a szélein vagy a varrásainál. A 1784 TWIN SHAPER ráadásként pedig még közepes szinten a hasat, a fenékrészt és a comb környékét is finoman formázza.

Nem hagyhatjuk ki végezetül ennek a hosszúszárú alsóneműnek a nyári viselet közbeni előnyét: ha egy meleg szellő fellebbenti véletlenül a szoknyát, akkor sem látszik ki a fehérnemű, megóvva viselőjét egy kellemetlen helyzettől.

Hófehérnemű.hu tipp: Maximális kényelem egész nap! Vásárolj most egy Anita 1784 TWIN SHAPER alsóneműt, hogy az idei tavasz és nyár már a lenge kis szoknyák jegyében teljen.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír kisokos
Gólyás